sábado, 3 de marzo de 2012

Aquest Blog va dedicat a la gossa que ha portat 12 anys acompanyant-nos en les nostres vides, tant a la vida privada com en les curses. No li va agradar mai dedicar-se a tirar d'un trineu, a ella li agradava acompanyar-nos arreu d'on anessim i que la portessim a passeig!!
Després d'una molt bona etapa a la vida (naixement d'en Joel, 2n al campionat d'Espanya i d'acabar Pirena) el passat 8 de febrer,  vam tenir la pitjor sotragada a la nostre familia, al no superar uns problemes als pulmons, es va morir la nostre gossa mes vella del kennel, la Laika, i un gran buit ens ha kedat en els nostres cors! Entre l'edat i el fet de tenir leshmania, els pulmons li van deixar de funcionar, i tot i que el veterinari va intentar posar-hi remei aquests 2 dies! Ahir ens va deixar! Hem viscut moltes anecdotes i aventures aquests 12 anys que mai oblidarem! Gràcies per tot el que has aportat a la nostre gran familia! Descansa sempre més en pau LAIKA!!!

1 comentario:

  1. 12 anys de plena felicitat tant per la gossa com per vosaltres !! felicitats per la sort de poder disfrutar duarnt 12 anys d'aquest animal ...

    ResponderEliminar